16 februari 2023

Update: schoolzitting en optocht

Vrijdag (morgen) vieren we carnaval op school! Zoals eerder vermeld starten wij met een schoolzitting op onze eigen school. De leerlingen worden om 8.30u verwacht en starten in de eigen klas.

Helaas is het niet mogelijk om naar de zitting te komen kijken, omdat we daar gewoon de plek niet voor hebben in onze aula. Deze is dus besloten.

De optocht is wel voor u als ouder/opa/oma/oom/tante/buurman/buurvrouw enz. te bekijken. De route staat in de laatste nieuwsbrief vermeld.

De weersverwachting ziet er tot nu toe goed uit. Er wordt wel een flinke wind verwacht, maar de voorspelling ziet er droog uit. De kans dat de optocht dus doorgaat is hoog. Mocht het onverhoopt toch gaan regenen zal de optocht alsnog worden afgelast morgenvroeg. Wij sturen dan direct een melding via SchouderCom zodat u op de hoogte bent. De leerlingen blijven dan op school en we vullen de tijd in met hossen en springen.

Alle leerlingen zijn om 12.00u uit en kunnen dan worden opgehaald. Er is voor alle leerlingen de mogelijkheid naar de springmiddag te gaan van CV de Kleinderaire in café d'n Auwen Toewn.