Buitenschoolse activiteiten

Spaans na school

 

Onder lestijd geven wij Spaanse les aan leerlingen. Deze leerlingen worden door het zorgteam van de Keerkring geselecteerd. Deze les wordt gegeven door een gediplomeerde Spaans juf, Milly Groenendal.

 

¡Hola, buenos días! Mijn naam is Milly Groenendal en ben sinds 2001 werkzaam als leerkracht bij Stichting KomSpanish Leren. Sinds oktober 2016 zijn we hier op school gestart met naschoolse cursussen Spaans voor groep 5 t/m 8 en groep 2 t/m 4. Hier hebben veel kinderen enthousiast aan deelgenomen. Vandaar dat we Spaans blijven organiseren voor deze groepen. Nieuwe werving vindt plaats via SchouderCom school, ons digitaal communicatiemiddel.

 

Saludos, Milly Groenendal

 

 

 

 

 

 

 

 

Naschoolse activiteiten


Na school wordt er geregeld ander aanbod gepland. Dit maken we bekend via de nieuwsbrief van school. Kinderen kunnen dan aansluitend aan school een activiteit volgen voor een aantal weken. Denk hierbij Mad science, typecursus Typetuin en schaken.

 

Dwarsfluitles


Mijn naam is Astrid en ik verzorg al enige jaren, met veel plezier, de dwarsfluitlessen op school. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. De lessen zijn momenteel op donderdag, maar overleg over dag en tijd is altijd mogelijk. Tegenwoordig kun je al starten met dwarsfluitlessen vanaf 6 jaar. Voor alle vragen en verdere informatie verwijs ik graag naar mijn website: https://www.fluitstekend.nl/

 

MAD SCIENCE


Mad Science inspireert kinderen met uitdagende en educatieve wetenschap en techniek. De workshops stimuleren de onderzoekende leerhouding op school. Zo vormen zij de wetenschappers en technici van morgen! Met energieke presentaties en educatieve programma’s stomen ze kinderen klaar voor de toekomst.

Aanmelden voor de naschoolse workshops verloopt via een aanmeldingsbriefje.

 

Meer informatie

 

Dwarsfluit

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren