Welkom op onze website!

 

aula

Waarom kiezen voor De Keerkring?

Basisschool De Keerkring heeft de ambitie een school in de regio te zijn waar je niet omheen kunt. We onderscheiden ons in aanpak én in invulling van het onderwijs aan onze leerlingen. Ieder kind werkt zoveel mogelijk vanuit eigen mogelijkheden en talenten en vindt zo een passende uitdaging in zijn of haar groep. Dat vraagt om een rijk aanbod en een intensieve dialoog tussen leerling en leerkracht. We stimuleren een onderzoekende leerhouding en diversiteit in de breedste zin van het woord.

 

Meer informatie

Nieuws & Actueel
Update: schoolzitting en optocht

Vrijdag (morgen) vieren we carnaval op school! Zoals eerder vermeld starten wij met een schoolzitting op onze eigen school. De leerlingen worden om 8.30u verwacht en starten in de eigen klas.

 

Helaas is het niet mogelijk om naar de zitting te komen kijken, omdat we daar gewoon de plek niet voor hebben in onze aula. Deze is dus besloten.

 

De optocht is wel voor u als ouder/opa/oma/oom/tante/buurman/buurvrouw enz. te bekijken. De route staat in de laatste nieuwsbrief vermeld.

 

De weersverwachting ziet er tot nu toe goed uit. Er wordt wel een flinke wind verwacht, maar de voorspelling ziet er droog uit. De kans dat de optocht dus doorgaat is hoog. Mocht het onverhoopt toch gaan regenen zal de optocht alsnog worden afgelast morgenvroeg. Wij sturen dan direct een melding via SchouderCom zodat u op de hoogte bent. De leerlingen blijven dan op school en we vullen de tijd in met hossen en springen.

 

Alle leerlingen zijn om 12.00u uit en kunnen dan worden opgehaald. Er is voor alle leerlingen de mogelijkheid naar de springmiddag te gaan van CV de Kleinderaire in café d'n Auwen Toewn.

16 februariLees verder
Kangoeroewedstrijd

kangoeroe

 

Beste ouders en leerlingen,

 

Zin om te rekenen en te puzzelen?

DOE DAN MEE!!

Op donderdag 16 maart vindt de jaarlijkse Kangoeroe wedstrijd plaats. Het is een wedstrijd voor leerlingen vanaf groep 3 van het basisonderwijs t/m de universiteit. Het maakt niet uit of je nu wel of niet goed bent in rekenen/ wiskunde, W4Kangoeroe is leuk voor iedereen.

Belangrijk om te weten:

  • W4Kangoeroe is leuk en leerzaam voor iedere leerling, niet alleen voor de slimmeriken.
  • De mogelijkheid voor alle leerlingen om in tweetallen mee te doen, mag ook met een ouder. Je doet dan niet mee met de landelijke wedstrijd.
  • De mogelijkheid om op een lager (of hoger) niveau mee te doen.
  • Mogelijkheid W4Kangoeroe interactief te spelen/oefenen op w4kangoeroe.nl

Prijzen deelname:

Individuele deelname: € 4,00

Deelname duo: € 7,00

De wedstrijd zal plaatsvinden bij een minimale inschrijving van 10 aanmeldingen. (duo telt als een aanmelding)

Inschrijven kan t/m maandag 27 februari door onderstaand inschrijfformulier met contant geld in te leveren bij Juf Beau in groep 6.

16 februariLees verder
Geen schaak na school

Wegens de weersomstandigheden en vastlopend verkeer is er geen schaak na schooltijd vandaag!

20 januariLees verder
Kalender
7 april Goede Vrijdag
9 april 1e Paasdag
10 april 2e Paasdag
22 april Meivakantie
27 april Koningsdag
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren