Inloggen

BS De Keerkring

preview
Nieuwsbrief 39
Laatste schooldag groep 8

Vrijdag 22 juli sluiten we het schooljaar traditiegetrouw af met een spetterde show van optredens door alle groepen van onze school voor de leerlingen van groep 8.

 

Dit jaar is iedereen weer welkom op het schoolplein, vanaf 11.00 uur, om afscheid te nemen van de leerlingen van groep 8.

 

De kinderen van groep 8 nemen om 11.45 uur allemaal hun fiets en zullen zoals elk jaar, achter elkaar, een rondje om de school fietsen. De kinderen van de overige groepen vormen een erehaag op het schoolplein. 

 

Uiteraard wensen wij de schoolverlaters heel veel succes op het voortgezet onderwijs.

Afscheid groep 8 - Basisschool de Kameleon

Kalender 2022-2023

Op de enquête die wij hebben uitgezet met betrekking tot de papieren versie, heeft 44,7% gereageerd. 60,3% wil de kalender alleen maar digitaal ontvangen en 39,7% wil nog graag de papieren versie. Komend schooljaar (2022-2023) zal de schoolkalender voor de laatste keer op papier verschijnen. De eerste week van het nieuwe schooljaar zal de kalender aan de oudste kinderen worden meegegeven.

 

De digitale versie vindt u binnenkort op SchouderCom en zal aan het begin van het schooljaar ook te downloaden zijn via de website.

 

Gezien de duurzaamheid waar we als school aandacht aan schenken hebben wij besloten met de papieren versie te stoppen. Ook de uitslag van de enquête heeft bijgedragen tot het nemen van dat besluit. Mensen die toch graag een papieren versie willen, zijn in de mogelijkheid om die van de website te downloaden en zelf uit te printen.

 

Dank voor de medewerking aan de enquête.

 

Inline image

Fijne zomervakantie

Zomervakantie

De zomervakantie start vrijdag 22 juli 2021 om 12.00 uur.

 

Op maandag 5 september 2022 is de eerste schooldag van het schooljaar 2022-2023. We verwelkomen de kinderen dan in de nieuwe groep bij de (nieuwe) leerkracht.

 

We wensen iedereen een fijne en mooie zomervakantie toe.

 

Team basisschool De Keerkring.

logo

Basisschool De Keerkring

Groenstraat 17

6267 EM Cadier en Keer

www.bsdekeerkring.nl