Inloggen

BS De Keerkring

preview
Nieuwsbrief 35
Ouderavond 30 juni 2022

Basisschool De Keerkring heeft de afgelopen twee jaren geen ouderavond in juni kunnen houden in verband met de maatregelen rondom Covid. Dit jaar hebben wij die mogelijkheid wel weer en willen wij heel graag aanstaande donderdagavond, 30 juni 2022, ouders verwelkomen in onze aula. We starten om 19.30 uur en we zullen rond 20.45 uur afronden.

 

We willen de ouders meenemen in de ontwikkeling die de school het afgelopen schooljaar heeft doorgemaakt rondom het vakgebied WO3ST. Vervolgens willen wij jullie ook meenemen naar het nieuwe schooljaar en welke ontwikkelingen er dan op de rol staan.

 

Indien u aan de avond wilt deelnemen, geef dit dan door aan de leerkracht. Graag ook doorgeven met hoeveel personen u wilt deelnemen.

 

Terugkijken versus vooruitkijken - DNHS

 

 

Samenwerken

Afgelopen maandag heeft het team een inspirerende studiedag gevolgd. In de ochtend stond het communiceren met elkaar op het programma onder leiding van Carla Bloemen. Een intensieve ochtend waar we als team ons voordeel mee gaan doen. 

cb

De middag stond in het teken van samenwerken en dat hebben wij op een hele fijne manier mogen ervaren.

Schapendrijven is een activiteit die je samen moet doen. We hebben geleerd dat samenwerken aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. We wisten dat wel, maar bij het schapendrijven kom je erachter dat er ook nog andere voorwaarden gelden. Het was een schitterende ervaring en uiteraard hebben we veel plezier beleefd.

sc scg

Eindejaarsviering zaterdag 9 juli om 19.00 uur

De zomervakantie staat voor de deur! Een tijd om van te genieten, je op te laden en even stil te staan bij het voorbije schooljaar…


Voor het zover is, nodigen we jullie graag uit voor de eindejaarsviering op zaterdag 9 juli om 19.00 uur in onze kerk. Deze gezinsviering is bedoeld voor kinderen van alle groepen en hun families om samen terug te kijken op het afgelopen schooljaar, afscheid te nemen van de schoolverlaters en dank je wel te zeggen -
dit laatste in het bijzonder door de communicantjes van groep 4!


Gospelkoor Asempa zal de gezinsviering muzikaal opluisteren! Dat belooft een feest te worden!
Komen jullie ook?!


Als je een stukje tijdens de viering wilt voorlezen, wilt helpen bij het klaarmaken van de tafel of collecteren, kun je je hiervoor tot 4 juli a.s. aanmelden door een e-mail te sturen naar:
wendy.houben191@gmail.com.


Werkgroep gezinsvieringen 

 

 

Vaders van de Keerkring, een avondje met de mannen!

Vaders, het is weer zover. VADERAVOND 2022 komt er aan op vrijdag 1 juli a.s. tussen 18.00 en 21.00! Gezellig met je kinderen op stap J. 2019 zit misschien niet meer vers in het geheugen en nu dan weer het vooruitzicht om met je vrienden uit het dorp een ongecompliceerde avond te hebben met gerstenat en hamburgers (tegen kleine vergoeding). Daar wil je natuurlijk weer bij zijn! Ook voor de kinderen is er een leuk programma, en weer beter dan vorig jaar, daar zorgen we voor.

 

Jij wil toch niet de enige zijn die straks suf thuis op de bank zit met je vrouw/vriendin/liefde-van-je-leven/anders namelijk……….?

 

Aarzel dus niet en zorrug-dat-je-der-bij bent! Opgeven kan via onderstaand e-mailadres. LET OP: Het kan zijn dat je vrouw, vriendin of kinderen dit al voor je geregeld hebben. Vraag het even na!

 

vaderavondkeerkring@gmail.com

onder vermelding van naam vader en kinderen

 

CU op 1 juli!

 

Basisschool De Keerkring

Groenstraat 17

6267 EM Cadier en Keer

www.bsdekeerkring.nl