Inloggen

BS De Keerkring

preview
Nieuwsbrief 32
Schoolreisje dinsdag 14 juni

Het is weer tijd voor het schoolreisje! Deze keer gaan we naar Valdeludo in Echt met groep 3 t/m 7. De kinderen komen gewoon om 8:30 naar school en de bussen zullen vertrekken om 8:45 vanaf het Raadhuisplein. In Valdeludo is vanalles te beleven en kan er ook met water gespeeld worden, dus een setje droge kleding is handig om mee te nemen en bij mooi weer zonnebrand niet vergeten!

 

De kinderen nemen hun eigen lunch en 10 uurtje mee. In het park worden ze getrakteerd op een ijsje en zal er voldoende drinken zijn. Het is niet nodig om zakgeld mee te geven. Om 13:45 vertrekt de bus weer terug naar school waar de kinderen om 14:30 zoals gewoonlijk kunnen worden opgehaald.

Wij hebben er zin in!

 

Inline image

Creatiemiddag

In de schoolkalender staat vermeld dat vanaf vandaag de creatiemiddag ronde 3 van start gaat. Door de week van de duurzaamheid hebben we het begin van deze cyclus verplaatst. Bovendien valt het schoolkamp in deze ronde zodat de data op de kalender niet meer actueel zijn. 

De nieuwe data zijn:

vrijdagmiddag 10 juni 2022

vrijdagmiddag 17 juni 2022

vrijdagmiddag 1 juli 2022

vrijdagmiddag 8 juli 2022 (presentatiemiddag)

crea

Week van de duurzaamheid

Deze week is de week van de duurzaamheid en vandaag (vrijdag) is de laatste dag. In de volgende nieuwsbrief komen we hierop terug maar we kunnen alvast concluderen dat het een ongelooflijk succes is geweest. Verleden jaar was al top, maar dit jaar merken we dat er steeds meer mensen van buiten de school deelnemen.

 

Enkele beelden:

dhz 1dhz 2

Opening in de aula met alle kinderen en leerkrachten

 

dhz 3dhz 5

Pluktuin maandag en vervolgens nadat er twee groepen in gewerkt hebben.

 

De pluktuin krijgt een nieuwe naam en in de volgende nieuwsbrief zullen we bekend maken welke naam het is geworden en hoe de tuin er dan uitziet.

 

Basisschool De Keerkring

Groenstraat 17

6267 EM Cadier en Keer

www.bsdekeerkring.nl