Inloggen

BS De Keerkring

preview
Nieuwsbrief 18
Aanmelden nieuwe leerling

Nieuwe leerlingen zijn op elke school altijd van harte welkom en dat geldt ook voor basisschool De Keerkring. Voor de school is het fijn als de kinderen vlak na hun derde verjaardag worden aangemeld. Wij kunnen dan tijdig rekening houden met het samenstellen van de groepen voor het schooljaar dat daarop volgt. Vervolgens kunnen wij een kennismakingsgesprek inplannen en een rondleiding door onze school regelen. Een kind aanmelden dat jonger dan drie jaar is mag natuurlijk ook.

 

Aanmeldingsformulieren vindt u op onze website: https://www.bsdekeerkring.nl/p/uw-kind-aanmelden 

 

Is uw kind bij de Peuterspeelzaal Pinokkio of bij KinderCentrum Mergelland, dan kunt u ook aan hen een

aanmeldingsformulier vragen.

 

Digitaal aanmelden heeft onze voorkeur!

Oudergesprekken

Zoals jullie weten vinden de oudergesprekken plaats in de week vóór de carnavalsvakantie en in de week ná de carnavalsvakantie. Doordat we, vlak na de kerstvakantie, weer in quarantaine moesten hebben we de afname van de CITO M-toetsen en het verwerken van de gegevens daarvan één week moeten opschuiven.

 

Momenteel ziet het ernaar uit dat de gesprekken digitaal gaan plaatsvinden. We zijn echter allemaal benieuwd welke informatie, cq, versoepelingen worden toepgepast. We zullen de eerstkomende persconferentie dan ook moeten afwachten voordat we daarin een definitieve mededeling kunnen doen.

 

 

Nationale voorleesdagen

Wethouder Piatek mocht afgelopen donderdag voorlezen uit het leuke prentenboek; “Maar eerst ving ik een monster”. Helaas wegens de coronamaatregelen via een livestream. Aan de reacties van de kinderen was te zien dat ze het heel boeiend vonden. Een mooi initiatief van de wethouder en de gemeente Eijsden-Margraten om tijdens de NATIONALE VOORLEESDAGEN op die manier hun steentje bij te dragen.

Hopelijk volgend jaar gewoon weer in de klas 🏫
 
  Inline image Inline image
Warme truiendag

war

Basisschool De Keerkring

Groenstraat 17

6267 EM Cadier en Keer

www.bsdekeerkring.nl