Buitenschoolse activiteiten

Spaans na school

Onder lestijd geven wij Spaanse les aan leerlingen. Deze leerlingen worden door het zorgteam van de Keerkring geselecteerd. Dit schooljaar zijn er twee groepen van 12 tot 14 kinderen die elk een half uur Spaans krijgen. Deze les wordt gegeven door een gediplomeerde Spaans juf, Milly Groenendal.

Gerelateerde afbeelding

 

¡Hola, buenos días! Mijn naam is Milly Groenendal en ben sinds 2001 werkzaam als leerkracht bij Stichting Kom Leren.

Sinds oktober 2016 zijn we hier op school gestart met naschoolse cursussen Spaans voor groep 5 t/m 8 en groep 2 t/m 4. Hier hebben veel kinderen enthousiast aan deelgenomen. Vandaar dat we Spaans blijven organiseren voor deze groepen. Nieuwe werving vindt plaats via ISY school, ons digitaal communicatiemiddel.

Saludos, Milly Groenendal

 


 

Naschoolse activiteiten

Na school wordt er geregeld ander aanbod gepland. Dit maken we bekend via de nieuwsbrief van school. Kinderen kunnen dan aansluitend aan school een activiteit volgen voor een aantal weken. Denk hierbij aan dans, Mad Science, leren huiswerk maken of het ontmoeten van peers ( gelijkgestemden) bij hersenkriebels.

Dwarsfluitles

Mijn naam is Astrid en ik verzorg al enige jaren, met veel plezier, de dwarsfluitlessen op school. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. De lessen zijn momenteel op donderdag, maar overleg over dag en tijd is altijd mogelijk. Tegenwoordig kun je al starten met dwarsfluitlessen vanaf 6 jaar. Voor alle vragen en verdere informatie verwijs ik graag naar mijn website: www.fluitstekend.nl

MAD SCIENCE

Mad Science inspireert kinderen met uitdagende en educatieve wetenschap en techniek. De workshops stimuleren de onderzoekende leerhouding op school. Zo vormen zij de wetenschappers en technici van morgen! Met energieke presentaties en educatieve programma’s stomen ze kinderen klaar voor de toekomst.

Aanmelden voor de naschoolse workshops verloopt via een aanmeldingsbriefje.

meer informatie