Welkom op onze website!

 

discoparty

aula

Waarom kiezen voor De Keerkring?

Basisschool De Keerkring heeft de ambitie een school in de regio te zijn waar je niet omheen kunt. We onderscheiden ons in aanpak én in invulling van het onderwijs aan onze leerlingen. Ieder kind werkt zoveel mogelijk vanuit eigen mogelijkheden en talenten en vindt zo een passende uitdaging in zijn of haar groep. Dat vraagt om een rijk aanbod en een intensieve dialoog tussen leerling en leerkracht. We stimuleren een onderzoekende leerhouding en diversiteit in de breedste zin van het woord.

 

Meer informatie

Nieuws & Actueel
Afsluiting schooljaar 2022
Presentatie creamiddag verplaatst

Beste ouders,

 

Morgen stond er presentatie van de creamiddag gepland, maar deze gaan we doorschuiven naar maandag 18 juli van 14.00u tot 14.30u.

De afgelopen weken is er wat uitval geweest waardoor leerlingen hun product of presentatie niet af gaan krijgen voor morgenmiddag. We gaan dus nog een keer inhalen en wel op maandag 18 juli met aansluitend de presentatie. U bent dan alsnog van harte welkom om te komen kijken wat ze in de creamiddagen hebben gedaan of gemaakt.

 

Tot dan!!

Met vriendelijke groet,

Team de Keerkring

crea

Paasmarkt ondernemend leren
Op 13 april organiseert Basisschool de Keerkring een Paasmarkt van 12.00u tot 15.00u op het schoolplein.
Naast diverse lekkernijen verkopen wij ook handgemaakte paasartikelen. De kinderen kunnen ook deelnemen aan verschillende leuke activiteiten. Wilt u op voorhand al artikelen kopen, dan kunt u via een bestellijst (zie bijlagen) de bestelling doorgeven tot en met maandag 4 april via de leerlingen van groep 7 en 8, of stuur de ingevulde lijst middels een scan of foto naar paasactiekeerkring@kom-leren.nl
 
Wij zien uw bestelling graag tegemoet of tot 13 april op de Paasmarkt!
 
Het team van Basisschool de Keerkring
 
paasmarkt
Kalender
July 23 Zomervakantie
October 4 Dierendag
October 22 Herfstvakantie
November 11 Sint Maarten
December 5 Sinterklaas
December 24 Kerstvakantie
December 25 1e kerstdag
December 26 2e kerstdag
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences